Контрола на пристап

Евиденција и контрола на возила – паркинг системи ( рампи,наплата..) и за пешаци ( трокраки ротациони препреки – TRIPOD, крилни препреки … )

Овие системи се наменети за комерцијални паркинзи (гаражи), хотелски паркинзи (гаражи), за големи маркети и молови…

Повеќе годишно искуство во преоектирање и инсталација. 

Флексибилен софтвер кој може да се прилагоди кон потребите на клиентот.

Едноставен за користење  .

“ Grand SD решенија 

Кoнтрола на влез – излез со баркод билети, RFID, силиконска алка, жетони, метални монети, шифра …

 

1
q
local-seoj

ПРИМЕНА :

Базени, Аква паркови, Спортски сали, Паркинзи, Гаражи, односно на сите места каде што е потребно да се издаде и наплати билет , верификација за бесплатен влез-излез, евиденција и контрола на пристап.

Хотелски системи 

 

ПРИДОБИВКИТЕ ОД НАШЕТО РЕШЕНИЕ СЕ:

  • Намалени трошоци
  • Детални, прецизни извештаи за искористеност
HOS

7 години искуство .