url
_origin_SSD-diski-kas-tas-ir-3
raid-raidbay

Хард Дискови

Враќање на податоци од хард дискови форматирани од сите оперативни системи (NTFS, FAT, EXT2/3/4, HFS+), дискови со премногу лоши сектори. Дискови кои не се препознаваат во BIOS или оперативен систем, проблеми со firmware, дискови кои кликаат. Секојдневен раст на донор базата.

Уништување на податоци

Трајно бришење на податоци од хард дискови, без можност за било какво враќање. Се работи по DoD5220 стандард. За поголема сигурност на уништување на податоците нудиме и физичко уништување на хард дискови. Се издава серификат за успешно уништување на податоците.

RAID низи

По креирање на автентична работна копија на сите дискови во низата, со помош на софистицирани програми и анализа на хексадецималниот код се открива распоред на дискови во низата и реконструкција на RAID 0,1,5,6, низи од Linux и Windows сервери или различни NAS уреди.

Вашето име (потребно)

Вашиот E-Mail (потребно)

Наслов

Вашата Порака